30 Ekim 2014 Perşembe

2014 TÜYAP KİTAP FUARI HAZIRLIĞI




   Kalemleri çıkartın ve liste yapmaya başlayın. Kitap fuarının altını üstüne getirmek istiyorsanız aman diyeyim dersinize iyi çalışın. Öncelikle hangi yayın evlerinin geleceğine dair bir araştırma yapın. Sonra da o yayın evlerinden hangi kitapları istiyorsanız listenize ekleyin. Son olarak o listenin 3 te 2 sini eleyin :) çünkü eminim onlarca kitap yazdınız o listeye :)

   Fuara gelince kendinize düzenli bir rota belirleyin ve ne olursa olsun o rotadan şaşmayın, dağınık gezinmeyin. Yoksa benim gibi istediğiniz kitapların yayın evlerini atlayarak oradan ayrılabilirsiniz.
 
    Önceki yazımda belirttiğim gibi ben büyük bir alışveriş planlamıyorum. Amacım orada kitaplara dokunmak, arkadaşlarımla buluşmak ve istediğim yazarlarla tanışmak.

    Almayı planladığım birkaç kitap var tabi ama oraya gittiğimde tamamen farklı kitaplarla çıkabilirim,bunu da biliyorum. Çünkü bazı yayın evleri hiç indirim yapmazken bazı yayın evleri ise kendini aşıyor. :)

   Benim almayı planladıklarımın başında pabucumun ajanı 2 geliyor. Ve kesinlikle Asude'yle tanışmayı ve Gül ve Avcı'yı imzalatmayı planlıyorum.




      Kafamı dağıtmak için kullandığım kitaplarım açlık oyunları,uyumsuz,fısıltı serileri. Bu yüzden gene filmini izlediğim The Maze Runner'ın serisini yani labirent serisini alsam mı diye düşünüyorum.








Tabi bu koskoca seriyi alabilmem için pegasus'un elini taşın altına biraz koyması lazım. Güzel bir indirim özellikle serilere özel bir indirim hiç fena olmaz.

   Son olarak Tess Gerritsen'in imza günü olması sebebiyle yeni bir Tess alsam mı karar veremedim. Okuduğum Tess kitapları yanımda olmadığından yeni bir tane edineceğim. Ama okumadığım cerrah serisi de e-kitap olarak bende mevcut. Bu yüzden başka hangi kitabını alabilirim , şu an emin değilim.




   Benim fuar maceram çoğunlukla gezerek geçecek anlayacağınız. Çok değerli yazarlar fuara akın edecek ama benim fuar anlayışım sırada beklemek olmadığı için yalnızca Asude'nin yeni kitabını alırken imzalatmak istediğim için ve Tess de Tess olduğu için orada olacağım. :)

  Sarah Jio gelecek diye bir söylenti vardı ama iptal olmuş. Bu da aklınızda bulunsun.


  Fuarda görüşmek üzere....